Maakt u zelf graag sieraden?

t Kralenstulpje

Maakt u zelf graag sieraden? Of wilt u ermee beginnen maar u heeft geen idee waar?

Kom dan eens een kijkje nemen op www.kralenstulpje.nl

't Kralenstulpje verkoopt onderdelen om zelf sieraden te maken en ook de daarbij behorende verpakkingsmaterialen, display materialen en prijslabeltjes. Met meer dan 25.000 artikelen op voorraad bent u niet snel uitgekeken. Een greep uit ons assortiment:

  • kralen, zoals glaskralen, houten kralen, acryl kralen, kralen van edelstenen
  • bedels, bedeltjes en hangers in allerlei soorten en kleuren
  • sluitingen en slotjes, ruime keuze
  • macramé koord, draad, waxkoord, rijgdraad, zilverdraad en elastiek
  • onderdelen om sieraden te maken
  • organza cadeauzakjes
  • prijslabeltjes
  • werkmaterialen zoals kralenborden en tangensetjes

Groothandel

We hebben ook een groothandelsfunctie. We verzenden de artikelen vliegensvlug maar u kunt ook bestellen en de artikelen afhalen bij ons op locatie in Scheemda.

Gratis Cursus

We hebben een gratis cursus sieraden maken op onze website staan, onder klantenservice, neem er gezellig een kopje koffie bij en ga er eens rustig voor zitten.

Genoeg inspiratie sieraden zijn te vinden onder onze tutorials voor armbandjes, kettingen, oorbellen, ringen en diverse andere sieradensetjes. Wat kun je toch veel doen met kralen!

Is sieraden maken moeilijk?

Nee, helemaal niet, je hoeft maar twee of 3 basis technieken te leren, zoals kettelen, ringetjes open en dicht maken en rijgen! Dan kun je de meeste sieraden al gewoon gaan maken! Je kunt ook eens een workshop gaan bezoeken om hier de fijne kneepjes van het vak te gaan leren.

Ontspanning

Niets werkt zo ontspannend wanneer je zelf creatief bezig bent. Al je aandacht is gericht het datgene wat jij maakt! Je stopt er al je liefde in! En dan heb je iets unieks, iets blijvend gemaakt voor jezelf of voor iemand anders. Nog nooit eerder gaf het maken van een cadeautje zoveel voldoening en blije gezichten! Het is veel leuker om iets te krijgen waar liefde en aandacht aan is besteed.

Verslaving

Er is wel één maar...er is verslavingsgevaar! Als je éénmaal het kralenvirus te pakken hebt dan kom je er niet zo snel weer vanaf!

Kom ook eens rondneuzen bij www.kralenstulpje.nl of neem contact op via info@ kralenstulpje.nl