Forever Business model; met korting kopen en zelf verkopen

Bent u eigenlijk wel klaar met uw 9 tot 5 baan of bent u uw werkgever meer dan zat? Dan kan het Forever Business Model weleens de optie zijn waar u op zit te wachten. Wanneer u Forever Business Ondernemer wordt, ligt de weg namelijk volledig open naar het zelfstandig ondernemerschap. U koopt de producten van Forever Living met flinke korting in en verkoopt deze door naar de klantenkring die u door de tijd opbouwt. Het gevolg is dat u een zelfstandig bedrijf heeft waarin u zelf de touwtjes in handen heeft. U bepaalt zelf wanneer u aan het werk gaat en op welke plek u dat doet. Handig wanneer u écht zelf wilt bepalen hoe uw leven eruit komt te zien.

Waarom is het FBO-model een goede optie voor u?

Iets opbouwen vanuit niets is vaak een stap te ver voor een startende ondernemer. Niet zo gek, er moet immers wel brood op tafel komen. Dat is waarom dit een interessante optie kan zijn voor u. Forever Living bestaat namelijk al decennia en heeft veel producten, materiaal en naamsbekendheid opgebouwd. Dat betekent dat u nooit start met niets: uw potentiële klanten hebben waarschijnlijk al eens gehoord van de aloë vera producten en dat betekent dat zij sneller interesse zullen tonen.

Aangezien Forever Living daarnaast een miljardenbedrijf geworden is met specialisten wereldwijd, komt u altijd in een warm bed terecht waarbij u ook nog eens kunt rekenen op de hulp die u nodig heeft om een echte ondernemer te worden.

Kriebelt uw ondernemersbloed al?

Wilde u altijd al zelfstandig worden en zelf bepalen wanneer u aan het werk gaat? Dan is dit wellicht een uitgelezen mogelijkheid voor u. Met het Forever Business Model wordt u ondernemer en kunt u zelf bepalen hoe uw onderneming eruit komt te zien. Weet u al hoe uw nieuwe werktijden er volgende week uit komen te zien?